Individuele coaching

​Ben je op zoek naar meer balans in je leven? Wil je na het werk voldoende energie overhebben om ook 's avonds nog dingen te doen? Ben je benieuwd hoe je keuzes kunt maken om minder ballen in de lucht te hoeven houden? ​​ ​Met individuele coaching gaan we met deze onderwerpen samen aan de slag. Al vragend houd ik jou een spiegel voor. 

De focus van individuele coaching ligt op:

  • Ontspanning: wat zijn manieren voor jou om tot rust te komen en op te laden?
  • Energie op peil: hoe zorg je ervoor dat je energiegevers en -vreters in balans zijn?
  • ​Stressoren en stress signalen: wat zijn jouw belangrijkste bronnen voor stress? Hoe uit stress zich bij jou?
  • ​Mentale vitaliteit: hoe zorg je voor meer veerkracht om anders te kunnen reageren op stressvolle situaties? 

​Iets voor jou?

Wanneer jij bereid bent om te reflecteren op je eigen gedrag, dan is coaching geschikt voor jou! ​Tijdens onze sessies krijg je nieuwe inzichten en kun je oefenen met ander gedrag. We gaan samen op zoek naar alternatieven die bij jou passen en die haalbaar zijn. Jij weet immers het beste wat goed is voor jou. Een coaching traject is intensief, concreet en praktisch. ​Mijn doel is jou zo te ondersteunen dat jij snel en goed verder kunt met je nieuwe handvatten. ​Wil jij in een veilige setting aan de slag met jouw ontwikkelingsdoelen? Neem dan contact op voor een gratis oriënterend gesprek. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je kunt een coaching traject op twee manieren beginnen. In overleg met je werkgever/leidinggevende of op eigen initiatief. Voor een traject dat je zelf initieert, hanteer ik de volgende stappen: 

Analyse

Bij de analyse kijken we hoe het staat met jouw energie. Ook maken we jouw coachvraag en jouw doelen concreet. Deze staan gedurende het hele traject centraal.

Uitvoering

In een aantal sessies werken we aan de doelen die bij de analyse gesteld zijn. We gaan samen aan de slag om jouw mentale vitaliteit en daarmee jouw stressbestendigheid te versterken. Ook pakken we de stressbronnen in jouw omgeving zoveel mogelijk aan, om terugval te voorkomen.  In een plaatje ziet dit er als volgt uit:

Evaluatie

Samen kijken we naar de resultaten van het traject en wat jij nog nodig hebt voor de komende periode. 

Afstemming met je werkgever/leidinggevende

Heb je met je werkgever afspraken gemaakt over de coaching? Dan kunnen we ook een aantal afspraken maken waar je werkgever of leidinggevende bij aanwezig is. Jouw wensen zijn hierbij leidend. Jij bent altijd bij het gesprek en op de agenda staan alleen onderwerpen die jij wilt bespreken.

Hoe vaak?

Hoeveel sessies nodig zijn is afhankelijk van je vraag en hoe je huidige situatie is. Na de analyse doe ik je een voorstel. Meestal zijn dat 5 tot 7 sessies.

Locatie

Als het enigszins mogelijk is gaan we naar buiten. Door te wandelen kom je letterlijk en figuurlijk in beweging en benut je gelijk de positieve invloed van de natuur.

Mijn kantoor is in Hijken. Andere locaties zijn mogelijk in overleg.

En verder?

Je krijgt van mij een Reader met meer informatie over stress. Je krijgt ook huiswerkopdrachten om tussen de sessies door aan te werken. Heb je tussendoor vragen? Dan kun je mij via mail of WhatsApp bereiken.

Contact

Wil je aan de slag met individuele coaching? Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek.


E-COACHING

Vind je het fijn om in je eigen omgeving aan de slag te gaan? Wil je in korte tijd stappenzetten? Dan is e-coaching misschien iets voor jou! Met e-coaching hebben we een aantal keren per week contact. Je schrijft dingen letterlijk uit je hoofd en je kunt het daarna nog eens nalezen. Dit kan het proces van inzicht versnellen. Je krijgt van mij opdrachten om uit te voeren en op te reflecteren. Een e-coaching traject is intensief en doeltreffend.

Combinatie

Een combinatie van e-coaching en live coaching is ook mogelijk. We kunnen kunnen een of meerdere gesprekken live doen, of door middel van skype. Ook hier staan jouw wensen centraal.

Beveiligde omgeving

Onze contacten online verlopen via een veilig en AVG-proof platform. Hier wisselen we onze berichten uit en ontvang je opdrachten, filmpjes en/of artikelen. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar.

Energie

Zoals gezegd is e-coaching een intensief traject. Voor veel mensen met chronische stress is vermoeidheid een van hun belangrijkste klachten. Vooraf kijken we samen hoe het staat met jouw energieniveau. Op basis daarvan besluiten we of e-coaching in deze fase voor jou geschikt is.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden van e-coaching en kijken of het iets voor jou is? Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek.


ERVARING


Helen: 'De coaching van Kaya heeft mij weer in rustiger vaarwater gebracht!'  

Hoe staat het met jouw stressniveau? Doe de test en krijg direct de uitslag!

Add Content Block