DOWNLOADS

Wil je zelfstandig aan de slag om stress aan te pakken en je vitaliteit te versterken? Kijk bij onderstaande downloads wat je zoal kunt doen.

Wil je naar aanleiding van een download meer weten over de mogelijkheden van mijn ondersteuning, neem dan contact op voor een gratis oriƫnterend gesprek

DOWNLOADS

  • Stressdagboek: Overvalt stress jou soms? Heb je hoofdpijn, voel je je opgejaagd, en denk je dan pas dat het misschien met stress te maken heeft? Of ben je je bewust van stress-gerelateerde klachten en weet je niet wat je eraan moet doen? Download mijn gratis stressdagboek! Je krijgt inzicht in welke situaties voor jou stressvol zijn, wat dat doet met je lijf en hoe je meestal reageert. 
  • E-book Tiptop Slapen: Heb jij (zo nu en dan) slaapproblemen? Dat is naar! En je bent niet de enige. Meer dan 70% van de mensen die mijn stresstest invullen, geven aan problemen te ervaren met slapen. Slapen is een van de belangrijkste levensbehoeften van de mens. Het is net zo belangrijk als goede voeding en beweging. Wanneer je een nacht niet goed slaapt, heb je de volgende dag vaak minder energie, je kunt je minder goed concentreren en je kunt prikkelbaar zijn. Laat staan dat je een langere periode achter elkaar slecht slaapt! In dit gratis E-book geef ik je een aantal tips en oefeningen om beter te gaan slapen.

Hoe staat het met jouw stressniveau? Doe de test en krijg direct de uitslag!