Individuele coaching

Ben jij op zoek naar meer balans in je leven? Worstel je al een tijd met bepaalde situaties en gevoelens? Wil je dat graag anders? Ben je benieuwd hoe je keuzes kunt maken die beter passen bij het leven zoals jij dat wilt leiden? Met individuele coaching gaan we met deze onderwerpen samen aan de slag. Al vragend houd ik jou een spiegel voor. 

De focus van individuele coaching ligt op:

  • Ontspanning: wat zijn manieren voor jou om tot rust te komen en op te laden?
  • Energie op peil: hoe zorg je ervoor dat je energiegevers en -vreters in balans zijn?
  • Stressoren en stress signalen: wat zijn jouw belangrijkste bronnen voor stress? Hoe reageer jij op stress?
  • Mentale vitaliteit: hoe zorg je voor meer veerkracht om anders te kunnen reageren op stressvolle situaties? 

Iets voor jou?

Wanneer jij bereid bent om te reflecteren op je eigen gedrag, dan is coaching geschikt voor jou! Tijdens onze sessies krijg je nieuwe inzichten en kun je oefenen met ander gedrag. We gaan samen op zoek naar alternatieven die bij jou passen en die haalbaar zijn. Jij weet immers het beste wat goed is voor jou. Een coaching traject is intensief, concreet en praktisch. Mijn doel is jou zo te ondersteunen dat jij snel en goed verder kunt met je nieuwe handvatten. Wil jij in een veilige setting aan de slag met jouw ontwikkelingsdoelen? Neem dan contact op voor een gratis oriĆ«nterend gesprek. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je kunt een coaching traject op twee manieren beginnen. In overleg met je werkgever/leidinggevende of op eigen initiatief. Voor een traject dat je zelf initieert, hanteer ik de volgende stappen: 

Analyse

Bij de analyse kijken we wat voor jou stressvolle situaties zijn. En we onderzoeken hoe je daar nu mee omgaat.. Ook maken we jouw coachvraag en jouw doelen concreet. Deze staan gedurende het hele traject centraal.

Uitvoering

In een aantal sessies werken we aan de doelen die bij de analyse gesteld zijn. Je leert nieuwe vaardigheden om anders met stressvolle situaties om te gaan. Zo zul je minder last hebben van stress.  Ook pakken we de stressbronnen in jouw omgeving zoveel mogelijk aan. En we maken samen een plan met acties om terugval in de toekomst te voorkomen.  In een plaatje ziet dit er als volgt uit:

Evaluatie

Samen kijken we naar de resultaten van het traject en wat jij nog nodig hebt voor de komende periode. 

Afstemming met je werkgever/leidinggevende

Heb je met je werkgever afspraken gemaakt over de coaching? Dan kunnen we ook een aantal afspraken maken waar je werkgever of leidinggevende bij aanwezig is. Jouw wensen zijn hierbij leidend. Jij bent altijd bij het gesprek en op de agenda staan alleen onderwerpen die jij wilt bespreken.

Hoe vaak?

Hoeveel sessies nodig zijn is afhankelijk van je vraag en hoe je huidige situatie is. Na de analyse doe ik je een voorstel. Meestal zijn dat ongeveer 8 sessies.

Locatie

Ik maak gebruik van locaties van het Coachhuis, zoals bijvoorbeeld in Velp. 

En verder?

Heb je tussen sessies door vragen? Dan kun je mij via mail of WhatsApp bereiken.

Contact

Wil je aan de slag met individuele coaching? Neem contact op voor een gratis oriƫnterend gesprek.


ERVARING


Helen: 'De coaching van Kaya heeft mij weer in rustiger vaarwater gebracht!'  

Hoe staat het met jouw stressniveau? Doe de test en krijg direct de uitslag!

Add Content Block